De weekendclinics in Nederland worden georganiseerd door de drie Nederlandse licensed trainers. Marion van de Klundert, Ylvie Fros en Eef Nibbelink. De licensed trainers worden door Bent zelf uitgekozen en begeleid. Meer informatie over het trainerschap vind je hier.

Marion van de Klundert

Marion v/d Klundert is oprichter en eigenaar van De Paardenbasis in Achtmaal. Dit is een opleidings- en trainingscentrum voor bewust omgaan met en trainen van paarden, op kwalitatief hoogwaardig niveau.

De Paardenbasis biedt verschillende diensten aan voor alle paardenliefhebbers, zowel op individuele basis of in groepsverband. Dit zijn privetrainingen, cursussen of klassikale trainingen. En er zijn regelmatig demonstraties en open thema avonden te bezoeken.

De trainingsmethode die wordt gehanteerd is gebaseerd op horsemanship (Freestyle) en Academische Rijkunst. Zo wordt een totaal pakket aangeboden, om mens en paard op mentaal en fysiek niveau in balans te brengen.

Kijk voor meer informatie over Marion op depaardenbasis.nl

Ylvie Fros

Ylvie Fros is eigenaresse van Stal ‘t Lage Veld in Lunteren (Midden-NL).

Ylvie traint met haar diverse (rescue) paarden om haar paarden mentaal en fysiek te ontwikkelen tot het hoogst haalbare niveau, altijd op basis van ontspanning. Ylvie is naast licensed trainer in de academische rijkunst ook level III Centered Riding instructrice.

In Lunteren organiseert Ylvie Fros elke winter een theoriecursus, waarin de rode draad van de training je stap voor stap wordt uitgelegd. Daarnaast is het mogelijk om privelessen, intensieve lesweekenden of een trainingsweek te volgen. Ook wordt er elk voorjaar een basiscursus grondwerk georganiseerd waar je ook met een Academisch opgeleid paard van Ylvie aan kunt deelnemen.

Ylvie geeft het hele jaar rond clinics in binnen- en buitenland, zowel gericht op de Academische Rijkunst als op Centered Riding, en combinatie-clinics.

Kijk voor meer informatie over Ylvie op ylviefros.nl

Eef Nibbelink

Eef Nibbelink is veel te vinden op de Paardenmaat, het bedrijf van haar vader, Piet Nibbelink.

Naast haar baan als organisatieadviseur begeleidt Eef met veel plezier ambitieuze combinaties. Dit doet ze door middel van clinics, lesdagen en privélessen, zowel in binnen- als buitenland.

Daarnaast bewandelt ze met haar eigen vier paarden het pad van de academische ladder.

Kijk voor meer informatie over Eef op eefnibbelink.nl