De weekendclinics in Nederland worden georganiseerd door drie Nederlandse licensed trainers. Marion van de Klundert, Eef Nibbelink en Celine van der Stroom. De licensed trainers worden door Bent zelf uitgekozen en begeleid. Meer informatie over het trainerschap vind je hier.

Marion van de Klundert

Marion v/d Klundert is oprichter en eigenaar van De Paardenbasis in Achtmaal. Dit is een opleidings- en trainingscentrum voor bewust omgaan met en trainen van paarden, op kwalitatief hoogwaardig niveau.

De Paardenbasis biedt verschillende diensten aan voor alle paardenliefhebbers, zowel op individuele basis of in groepsverband. Dit zijn privetrainingen, cursussen of klassikale trainingen. En er zijn regelmatig demonstraties en open thema avonden te bezoeken.

De trainingsmethode die wordt gehanteerd is gebaseerd op horsemanship (Freestyle) en Academische Rijkunst. Zo wordt een totaal pakket aangeboden, om mens en paard op mentaal en fysiek niveau in balans te brengen.

Kijk voor meer informatie over Marion op depaardenbasis.nl

Eef Nibbelink

Eef Nibbelink is veel te vinden op de Paardenmaat, het bedrijf van haar vader, Piet Nibbelink.

Naast haar baan als organisatieadviseur begeleidt Eef met veel plezier ambitieuze combinaties. Dit doet ze door middel van clinics, lesdagen en privélessen, zowel in binnen- als buitenland.

Daarnaast bewandelt ze met haar eigen vier paarden het pad van de academische ladder.

Kijk voor meer informatie over Eef op eefnibbelink.nl

Celine van der Stroom

Kijk voor meer informatie over Celine op celinevanderstroom.nl